Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'bug'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements & Forum Info
    • News and Announcements
    • Forum Rules and Guidelines
  • The Z
    • General Z Discussion
    • Game Discussion
    • Productivity Discussion
    • Z Configuration Guides
    • Z Configuration Help
  • The GT
    • General GT Discussion
  • FAQs and Troubleshooting
    • The Z
    • The GT
    • 300 Series

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 1 result

  1. Hi, guys - I'm having an issue with the Swiftpoint as of starting my PC today. I get a pop-up dialog stating that it "Switched to Public channel based on token entered." which if you click OK on, gives you a split second of seeing the driver software having a second pop-up stating the "Current driver is up to date" before looping back to the first message again. It cannot be dismissed and keeps looping until you forcibly end the Swiftpoint software. Can anyone help me as to why this is happening and how to fix it? I've already tried temporarily removing my preferences/config file from the Swiftpoint directory under Appdata which didn't help - I'd reinstall the driver also but the download link on the website leads to a broken page with no links.
×