Jump to content
ranXeron

middle mouse button stopped working

Recommended Posts

My middle mouse button stopped working. I did reconnect the mouse, did a reset (holding down left/right mouse buttons while reconnecting), deleted the windows mouse drivers to force a reinstall and also tried it on another machine -no luck. Anything else I can do?

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

look at the bugs section, it seems to happen to a lot of people...no answer still from public on this thread....what are they even doing?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can´t complain - after contacting support they sent me a new mouse within a couple of days. I just hope that they fixed the issue in the later Z mouse models.....

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

My mouse wheel button stopped working too, after some fiddling i got it back to work. but now the middle axis of the wheel broke, making the mouse useless.I guess it's because the axis is made of plastic, not metal. This leeds to bending. I hope in a newer revision they replace the axis with something sturdier.

 I sent a support query and wait for an answer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×